Despre Noi

Informatii despre Index Estate

Despre Noi


Agentia imobiliara Index Estate a pornit inca de la inceputul activitatii sale cu o viziune competitiva pe piata serviciilor imobiliare, promptitudinea si inaltele standarde calitative la care se raporteaza asigurandu-i consolidarea pozitiei in piata si cresterea constanta a numarului de clienti multumiti, cu relatii de afaceri pe termen lung.

Echipa noastra de consultanti este formata din tineri profesionisti care inteleg sa ofere servicii imobiliare respectand un cod strict de etica în afaceri ce conţine reglementări referitoare la asumarea responsabilităţilor individuale, dar şi a responsabilităţilor în ceea ce priveşte relaţiile contractuale cu clienţii companiei.

Ne propunem sa tratam fiecare client cu loialitate si profesionalism, sa oferim partenerilor nostri solutii prompte pentru orice problema din domeniul imobilar, construind in acest fel relatii de bussiness durabile, cu satisfactii de ambele parti.

Va invitam sa ne contactati pentru ca un profesionist Index Estate sa va poata asista in demersurile dumneavoastra pe piata imobiliara!